phone-icon
+45 2092 0921
home-icon Aabenraavej 9, 8600 Silkeborg

Profil

test3-mindre-medrammeVelkommen til Klinik for Fodterapi

Jeg hedder Rikke Eriksen og er uddannet Statsautoriseret fodterapeut i 1982, fra skolen for fodterapeuter i København.

I min karriere har jeg været selvstændig – de sidste 20 år i Silkeborg.

Jeg har været ansat på Århus Kommunehospital i 10 år 1-2 dage om ugen og var i 1999 med til at starte et sårcenter op, i et tværfagligt team på diabetesambulatoriet. Derudover underviste jeg mennesker med diabetes, i forebyggelse af senkomplikationer, samt vejledte dem i at sætte fokus på deres egenomsorg så de ikke kom i risiko gruppe for fodsår.

I 2004 startede jeg "projekt børnefødder", efter at jeg i en del år var blevet opmærksom på, hvilken betydning det har for børn at være hæmmet i deres bevægeapparat, grundet gener fra fødderne.

I 2010 blev jeg uddannet akupunktør, fra akupunkturskolen i Århus.

Det er i dag en stor passion for mig, at hjælpe med, at børn kan bevare deres aktive liv – uden smerter (og se glade forældre)

" Jeg brænder for det jeg laver, min professionalisme er min drivkraft, indenfor det sundhedsfremmende, forebyggende og plejende felt. "

behandlinger-knap velvaere-knap
Har du problemer med nedgroede negle, vorter, hælsporer eller ønsker du at give dine trætte fødder en dejlig fodbehandling? Klinik for fodterapi tilbyder forskellige behandlinger. Giv dine fødder lidt ekstra forkælelse med fodbehandling, peeling, en dejlig fodmaske, massage og shellac eller almindelig negle-
lak til både hænder og fødder.
Læs mere Læs mere